Tillykke med fødselsdagen til den kommende mormor – Lærke.

Vi har gået et par gode ture de sidste par dage, og ellers er der ikke sket så vildt meget siden sidst. Jeg tog et par gode billeder, men de må lige vente lidt, da jeg egentlig ikke har tid til at side ved computeren hverken idag eller i morgen;-). Det er jo det med det arbejde, det stjæler så meget af min fritid;-). Der er købt hvalpefoder, som Tea er begyndt at få lidt af. Denne gang har jeg investeret i egen hvalpebar, og der er ligeledes indkøbt en stor portion modermælkserstning fra Royal Canin. Der er en god måned til, meeen jeg er jo typen, der forsøger at planlægge mig ud af de ting, der kan planlægges. Jeg har bestemt mig for at fortsætte med spor et par uger til. Ikke meget lange spor, men interessante spor, der holder hende i god kondition. De to andre får også spor i den kommende tid, for det kan jeg godt nå, når de ikke skal være så lange. Jeg vil veksle mellem spor og gode gåture – alt efter min tid, og så ellers nyde, at jeg lige nu kun har tre voksne hunde, der i øvrigt snart er færdige med deres løbetid;-). Om et par uger, så starter C-kuldets blog. Jeg synes, at der skal være lidt at fylde ind, og indtil videre er det eneste vi ved og kan sige med sikkerhed, at der er et kuld på vej, og det er ikke helt nok til at fylde en blog.

Comments

  1. Tillykke Lærke mor

    Håber hun har fået en pakke postej som hun har “nydt” i gave:)

Skriv en kommentar

*