Tea´s fødseldagsgave

Det var min fødselsdagsgave til Tea, at hun skulle prøve et af de nye championatspor. På de nye spor indgår der 3 ukendte momenter, og vi har kun gået de gamle – Tea og jeg. Tea er vildtsporschampion efter de gamle sporregler (DKSCH(V)). Selvfølgelig var jeg spændt på det med momenterne, men jeg vidste også, at søde Tea er andet end sød, hun er også top cool, mega rutineret – og talentfuld, så der var kun et at gøre, det var at følge efter hende.

Tea gik ind i kassen, der fandt hun lynhurtigt anskudsstedet og vejen ud, tjekkede lige efter en gang og så gik vi. Sporet gik i en veksel, og det gjorde det flere steder. Der skal rimeligt meget overblik til, for at følge spor i en veksel og så holde fast i det rigtige, når der skiftes retning.

Første moment var en spids vinkel, hun gik ud og knækkede af, og fortsatte ud af det ben, som hun skulle. Næste var en rundgang, hvor hun lige tog en runde, og derefter fandt den rigtige udgang. Det tredje moment var en wiedergang med stifinderafledning, som Tea ikke lod sig narre af. Derefter var der ikke langt til skindet. Det tog 40 minutter, og det var svært ikke at blive rørt af den gamle piges helt fantastiske præstation.  Sikke en gave, Tea var så glad for den, det var helt sikkert.

Dommer Vagn Møller sagde, at det nok var det bedste spor, han havde set en hund gå, og han havde set mange. Jeg takker ydmygt for de fine ord, Tea er og bliver en “once in a lifetime”, det er helt utroligt med hende.

10 år gamle Tea blev prøvens bedste og høstede en ny titel DKSCH – Dansk Sporchampion. Det bliver man med følgende resultater:

1 x 1.pr. 20t/1000m – DKK schweissspor

1 x 1.pr. 40t/1000m – DKK schweissspor

1 x 1.pr 20/1000m – DRK championatspor. 

Søde Tea er heldigvis ligeglad med alle de championater hun har, hun elsker bare at gå spor, og så er hun god til det. 

 

Det grå guld sejrede i går. Tea lige efter sporet:-).

 

Skriv en kommentar

*