Tea er kommet i løbetid.

Så blev det weekend, og jeg nåede lige en omgang spor med Tea i eftermiddag. Linnea og en veninde gik en rigtig god tur med Felix, Lærke og Chili ned om Dallund Sø, så alle de 4 hunde, som jeg har hjemme lige nu har haft en god fredag eftermiddag. Felix her stadig dårligt ben, og der er bestilt tid hos min dyrlæge, når han kommer hjem fra ferie. Jeg tænker, at han i det mindste kan få noget smertestillende, så han bliver lidt mere mobil, og jeg er ret spændt på om min teori med gigt holder.  Tea er kommet i løbetid, og vi prøver at tage en progesteron på torsdag, der skal sendes til Værløse Dyreklinik, som så kan undersøge den fredag. Om det er for tidligt med prøve, det vil så vise sig, jeg aftaler det med Værløse, det plejer at virke derovre:-). Jeg er så seriøst spændt på, om det får indflydelse på Teas præstationer på spor. Der er jo ikke andet at gøre end at tage tingene som de kommer. Silja er stadig hos Maria, der ikke har sagt noget om, hvornår hun kommer hjem til Søndersø. Hun har fået legekammerater inde i Odense nu, og har endda leget med en hanhund:-). I morgen går turen til “Den Fynske Landsby”, hvor man jo godt må have hunde med – altså for den gule og co. Jeg skal gøre rent, så hundene har må nøjes med en helt normal lørdag:-).

Skriv en kommentar

*