Tea er blevet scannet, og hun er konstateret drægtig.

Kort og godt – min lille Tea er drægtig og skal have hvalpe i begyndelsen af november. Gert fandt mindst 5 sorte “kugler”, så nu må vi se, hvad det bliver til. Så dejligt at det bliver til noget:-). Tjek da lige herunder, at det er rigtigt nok:-).

gunvor-hjort-tea-013.jpg

Comments

 1. Tillykke 🙂

 2. Lise Klysner says

  Når du skriver “sorte kugler”, er det så også fordi, det bliver sorte hvalpe, eller kan der godt være gule imellem alligevel???

  Er nemlig på udkig efter en gul tæve….

  • Gunvor Hjort says

   Det er første gang, at Tea skal have hvalpe, og jeg ved ikke, om hun er dominant sort ligesom sin mor. Er hun det, så kommer der kun sorte. Bærer hun genet for gul, så kommer der gule også. Det er pt. hypotetisk at forholde sig til, da jeg jo ikke ved noget om farve og kønsfordeling, men jeg ved, at jeg ikke vil fordele mine hvalpe efter farven.

 3. Lise Klysner says

  Hvornår forventer du, at Tea skal nedkomme?

 4. Lise Klysner says

  nååå, så lige at det er i begyndelsen af november 🙂

Skriv en kommentar

*