Tea 13 år

Tea fylder 13 år den 5. oktober. Jeg ved ikke hvor mange andre fra kuldet, der stadig er her, men jeg ved, at søster Frida også er her endnu.

Tea fik sin fødselsdagsgave af mig her i dag – dagen inden dagen. Hun fik et godt spor, som jeg havde lavet til hende i går efter jagt i den selvsamme skov, hvor vi trænede til unghundemesterskabet. Tea gik det upåklageligt godt. Ikke hurtigt, men godt og grundigt i sin sædvanlige stil.

Alle der kender mig godt ved, at Tea er en “once in a lifetime” hund for mig, og turen rundt i skoven trak da også en tåre i øjenkrogen. Det er usædvanligt, at en labrador på 13 år er i så god form, som Tea er. Hun er fortsat frisk nok til at hente lidt dummier, gå tur, springe i bilen og gå et spor. Alt med måde selvfølgelig, men sikke en hund og sikke et liv vi har haft sammen.

Tea lige efter sin lille sporfest i skoven. Tea har aldrig været en linselus, hun har altid været, hvad jeg vil kalde klædeligt ydmyg i forhold til at promovere sig selv. Tillykke til verdens bedste Tea.

Comments

 1. Peter Nielsen says

  Tillykke til Tea fra Frida, Anna og resten af os…Ja det er nogle ældre damer efterhånden, Frida er heldigvis blevet rimelig frisk igen.
  Hun ville MEGET gerne have været med på jagt her til aften, men det er Anna der klare den nu…
  Håber de 2 gamle holder lidt endnu.
  Mvh. Peter og co.

  • Q Kære Gunver Her er en stor hilsen fra Baloo i Viby Sj. Vi fejrede hans 13 år igår med hele familien Børn og børnebørn. Han har også været en helt fantastisk hund Vores tredie sorte lab. – Han er svag i bagkroppen – Men kan da stå på bagben og snuppe et æble på haveborde og hoppe op i bilen Og naboens hunhund der er i løbetid trækker ham da også hen til hegnet. Og han strammer sig an – Vi nyder hans selskab og ved at det er den sidste tid 😢. Det har været sjovt at følge med i søster Tea bedrifter – Hvor er hun nået langt. 👍 Baloo er blevet brugt til angste børn gennem tiden. Vi har et Familiecenter hvor vi med ham på tur har haft mange væsentlige snakke ❤️ Kærlig hilsen Aase Glad

   • Gunvor Hjort says

    Kære Aase
    Så fik jeg endnu et par tårer i øjenkrogen❤️. Fantastisk besked og billeder at få. Baloo💙, jeg kan sagtens huske ham, da han var en lille fyr her i huset. Ja, det er ikke så let at tænke på, at tiden med dem er begrænset😢, men sikke meget de har nået at bidrage med🐾❤️, og de Baloo gør det bestemt godt i forhold til sin alder kan jeg høre😃👍💙.

 2. Tea takker🍰🐾, og hilser igen❤️. Ja, man kan godt mærke forskel fra sidste år og til i år. Dejligt, at Frida er blevet frisk igen❤️ – tænker, at Anna sagtens kan arbejde for to💪😄.

 3. Vivian Glasdam says

  Stort tillykke med fødselsdagen – og godt gået af den gamle pige ❤️ Vi har fulgt jer i mange år. Hilsen Vivian (tidligere med Niki, sort lab nu med ung brun lab Coco)

 4. Hej Vivian
  Tusind tak❤️Og tillykke med din nye labrador🐾❤️.

Skriv en kommentar

*