Stort og småt

Det er stort, at skulle sige farvel til en hund man elsker højt. At give hunden kærlighed ved at indse, at den skal have et nyt liv. Det er sådan det er for Jeppers familie – stor respekt for den rigtige beslutning for en hund i sin bedste alder.

Jepper har trukket det heldige kort, at han kommer i pleje hos Pia, der også har Cassie. Der er han indtil vi har fundet det helt rigtige match til ham. Jeg er så glad for den løsning, det bliver så godt for Jepper at “komme ud over stepperne” – blive trænet og leve luksushundelivet i Greve. Vi kører på lørdag – allesammen for at aflevere ham og for at hundehygge som vi plejer.

Jeg har haft ham ude på et par gåture, og han er en gennemsød dreng. Damerne viser ham vintervejen, og det forstår han rimeligt hurtigt.

Ud over, at vi har snakket meget frem og tilbage om hvordan og hvornår osv.med Jepper – så er det da også blevet til lidt træning af mine egne.

Jeg optog lidt video af Anna for en uge siden, da vi gik spor – hun er så glad – og den glæde og lethed hun arbejder med, den smitter altså.

Den første viser, at hun finder skindet og den næste, at hun bærer det med stor stolthed. Bær over med kvaliteten og smil lidt af min glade pige:-).

Skriv en kommentar

*