Spænding mod weekenden

Det bliver en nervepirrende weekend vi kan se frem til i forhold til Katja og Diesel. Katja er allerede super nervøs, men søde Diesel kan jo det hele, så jeg tror, at hun skal tage de med ophøjet ro – meeen, hvor jeg dog kender det;-).

Weekenden efter skal Gimle og Silja til rally – øvet prøve, så der krydser vi igen. De træner på livet løs lige nu, så mon ikke, at de får deres point i hus.

Diva og jeg træner med balje og klikker og alle mulige små sjove ting. Derudover spor – stadig med godbidder og ret korte. Vi har ikke travlt, jeg vil hellere lægge en god bund end jeg vil forcere noget. Prøverne er først til næste forår, så der er tid nok.

Diva er virkeligt tændt på arbejde, så det er bare med at leve op til det hun byder ind med:-). Ingen nye billeder i denne omgang.

Skriv en kommentar

*