Sommer og ikke sommer

Jeg er da meget meget glad for, at vi fik holdt vores lille havefest i sidste weekend. Det har da været noget omskifteligt i denne her weekend, og det er ikke sommer, når jeg sidder her i tyk trøje og skriver;-).

Vi har lavet det sædvanlige i ugens løb, dog har jeg trænet med dummi i denne uge – ikke spor. Det kommer lidt an på min tid osv., men de er meget fint tilfredse med at træne huskedummi og frit søg – og dirrigering osv. Jeg har en lille drøm om at give Lærke en mulighed for at prøve at gå til en uofficiel workingtest i 2014. Vi kan da prøve, men jeg vil bare gerne have en “holder” med, for Tea skal også prøve igen. Hvis jeg finder en at følges med, så tror jeg s.., at den gamle tøs skal have en sjov dag. Hvor mange point vi kan høste, det aner jeg ikke. Det kommer an på, hvor sjove hun synes posterne er – eller hvor svære. Selvom Lærke er glad, fjollet, stærk og selvstændig, så er hun blød som smør, så det er en lidt speciel kombi, og man skal ikke bare fare frem, hvis hun gør noget, som hun ikke skal, når man træner. Den bedste vej er spænding, fart og belønning – dog med en fast fører. Hmm.. jeg gør, hvad jeg kan. Vi laver lidt et par gange eller tre om ugen, så er det stadigt spændende, og de bliver så trætte bagefter.

Her er hun så – snart 8 år. Hun holder sig ekstremt godt:-). Der sidder lidt græs her og der, for hun har jo lige rullet sig, men ellers er Lærke stadig sort som kul – overalt – og fysisk fuldstændigt på toppen.

Se blikket – “Rumle kom forbi”, det er sjovt:-), når man har kendt ham relativt godt, og han så kigger ud ad sin datters øjne.

 

 

 

 

Skriv en kommentar

*