Siden sidst

Siden sidst har jeg været en tur på OUH og få lavet en radiofrevensablation. Mandag undersøgelse og information. Tirsdag operation, og så hjem onsdag. Rytmeforstyrrelsen i hjertet bør være væk nu, så det er bare godt, at det er overstået:-).

Hundene er blevet passet af Erling og Linnea, og jeg er først begyndt at gå lidt med dem idag. De to sorte tager det hele som det kommer, det er kun Diva, der føler sig lidt forsømt.

Hun blev tilgodeset med lidt træning her i eftermiddags – det lille pus:-). Jeg har det fint, men er slet ikke tilbage på mit normale energiniveau, men det regner jeg med at komme inden for de næste par uger. Jeg er sygemeldt i 14 dage, og det er da hyggeligt for hundene også selvom mor ikke er på toppen.

Linnea har købt den lille mis, som var hos os sidste weekend. Lidt specielt, men dem der havde hende, havde andre persere, og Linnea ville simpelthen have hende…det er en meget meget sød kat med et helt unikt temperament og væsen ifølge Linnea.

29-11-2014.3

Min smukke Divapige, hun er 17 måneder her på tirsdag:-). Jeg tør næsten ikke sige det, men jeg tror, at hun er ved at blive lidt mere moden.

29-11-2014.4

En høj jordbunke oppe ved sportsbanerne blev udgangspunkt for markeringstræning idag. Hårdt arbejde for Diva, men ikke for mig, så det var en fin kombi.

29-11-2014.6

Her er hun så Linneas prinsesse. Hun var ikke ligefrem billig, og med sit flegmatiske væsen, så er det meningen, at hun skal være indekat – indtil videre i hvert tilfælde.

Comments

 1. Smukke Diva og sød sød mis 😀

 2. Karen Søndergaard says:

  Flotte billeder af en smuk hund og fantastisk kat

 3. Karen Søndergaard says:

  Fortsat…
  Rigtig god bedring Gunvor.

 4. Karen Søndergaard says:

  Fortsat ( teknisk problem

 5. Karen Søndergaard says:

  Ok

 6. Karen Søndergaard says:

  Sidste forsøg. Kh. Ole

 7. Ulla Mattisson says:

  Hold da op, hvor er Diva en smuk og flot lab. Rigtig god bedring…

Skriv en kommentar

*