Så kom Catman hjem.

Som man kan se på overskriften, så kom Catman hjem:-). Efter den tur ude af huset, hvor vi fandt ham på en opringning, der havde set vores opslag og vores Catman, så måtte han et smut op til dyrlægen, for at blive ordnet – dvs. vaccineret, øretatoveret og kastreret. Slut på den fest. Han har det dog fin, og kommer nok lidt ud i det fri i morge.

Det har været en aktiv weekend for Maria og Silja – super flot – og hyggeligt. Tea og jeg hyggede os også her i formiddag, og søde rolige Tea holdt fest med at være liiidt hurtig på aftrækkeren, da der blev skudt og kastet fugle, men hun markerede flot såå…;-). Intet bytteri i det frie søg – så det var fint. Hun har en  tendens til at hoppe lidt efter det, der bliver afleveret, hvis det er spændende nok, og det er vildt. Det er ren frækhed, som jeg ikke har gjort noget ved, da vi jo ikke har trænet den slags i mange år, men det jeg fik ud af det var, at jeg skal træde lidt mere i karakter over for hende i situationen. Jeg kan faktisk godt træne det her, så det er fint, og det var bestem en prøve, som jeg lærte meget af. “Tillykke jeg vandt en erfaring” . Hehe – den coaching den coaching;-). Lidt sjovt, at dommeren bemærker, at søde rolige dæmpede Tea er meget arbejdsivrig og tændt. Hun er virkelig en rigtig ægte “on/off”:-).

Lærke med kanin. Hun skal selvfølgelig også prøve:-).

Her er det en eller anden andefugl. Lærke er altid villig til at samle alt muligt op, og hun elsker at få lov til at hente rigtigt vildt.

Her er Lærke så om Dallund Sø. Hun er som sædvanligt lidt bagud, for der er meget, som man kan spise undervejs;-).

“Se hvad jeg fandt mor”. Hun er da ikke til at stå for, når hun kommer med et ulækkert ben, som hun har fundet i skovbunden:-).

 

Skriv en kommentar

*