Tillykke til Jeanne Hust med Dions super røntgenresultat.

Der kan vist ikke herske tvivl om, at det er blevet efterår idag, og forsidens billeder i det mest fantastiske sensommervejr, det vender nok ikke tilbage med helt samme styrke igen. Løbetiderne er helt overståede, og overstået er også Lærke og Siljas “kissemisseri” – heldigvis, det kan jeg slet ikke holde ud. To forelskede tæver;-), nå, men hormonerne er væk, og de er normale igen. Jeg har ikke været flittig træningsmæssigt set, jeg er ikke så motiveret lige nu, så gåturene har overtaget pt.

Jeg vil lige fortælle, at Jubilant Ultimate Diviner , der er ejet af Jeanne Hust fra kennel Jubilant, har fået røntgenresultat A og 0. Tillykke til Jeanne med det fine resultat på den dejlige dreng, der har samme far som Teas kommende hvalpe, og som på tævesiden er helsøster til Teas mor Lærke:-).

I weekenden laver vi om på hundestuen, så det bliver en hvalpestue. Det er i god tid, men sådan passer det altså ind i vores program. Lille Tea bliver tykkere, men hun er ikke nået til et besværet niveau endnu.

Silja er blevet afhentet af Maria, og hun løb op ad trappen til 3. sal og kort tid efter indtog hun sin lyserøde prinsessepude:-). Hun kommer altså tilbage igen – den gule, men en lille ferie det får hun altså.

Et lille appendiks til det med hvalpe vil jeg lige nævne. Når man sidder og kigger på min hjemmeside, og er interesseret i en hvalp, så ville det være rigtigt nyttigt for både den interesserede og mig, om man lige ville læse det, som jeg har skrevet om køb af hvalp på min – efterhånden ret fyldige hjemmeside;-). Jeg er egentlig ikke en type, der skriver noget, som jeg ikke mener;-), folk der kender mig, de ved det godt, og folk der ikke kender mig, de finder så ud af det;-). Nå, elevplanerne kalder, og det er jo blandt andet dem jeg lever af at lave og ikke hverken mine hunde – eller min hjemmeside.

Skriv en kommentar

*