Pasning

Som overskriften antyder, så har hundene været passet – hos Inge – hele lørdagen. Jeg er ikke meget for at få passet Diva, jeg synes hun er for lille, men der var ikke noget at gøre, for vi skulle til 90 års fødselsdag på Sjælland. Det gik også rigtigt fint, men jeg nød dog min søndag i fulde drag, hvor jeg kunne komme ud i naturen igen:-).

Jeg lavede et spor til Tea igår, men kunne ligesom ikke gå det her i eftermiddag på grund af stormen. Godt nok har jeg trænet spor med influenza f.eks., men jeg sætter dog ikke livet på spil for det;-). Sporet kan gås i morgen, hvis vi kan komme til for væltede træer derude.

Diva fik også et spor igår, det gik rigtigt godt på krondyrklove og med lidt tørkost i:-). De to sorte fik en god gåtur med indbygget spændende opgaver med dummier, og godt, at de fik det, for idag var det ikke muligt at gøre andet end det mest nødvendige med dem.

Det blev til en tur rundt om Dallund sø, og vi var hjemme i sidste øjeblik før det virkeligt gik amok derude. C-kuldet fylder 2 år her på fredag – utroligt men sandt:-).

Skriv en kommentar

*