Optur

Hvilken overskrift:-). Dejligt at kunne skrive sådan, det handler om træning. Vores træning hos Marianne og mit hjemmearbejde virker s..

Diva er ved at komme efter afleveringerne på vand, og det går meget bedre med at lytte til mig – og ikke gå eget initiativ. Tea og jeg er i gang med dirigering, og jeg vidste slet ikke, at det kunne være sjovt, men det er virkeligt spændende, og der er nok at holde styr på for mig. Tea er dygtig og det ser ud til, at hun forstår langt mere end jeg turde håbe på.

Anna er Anna – sød og nem og lige til. Vores lektier er fri ved fod, hvor hun går pænt uden jeg snakker til hende. Vi arbejder på det, og det skal nok blive bedre.

Anna var med til sidste omgang jagttræning i dag. Igen var det vand det handlede om, og så er hun jo i sit es. Anna hentede dummier og også due på vand og afleverede til fint til hånd – tak til Cassie og Løjser for sødeste Anna.

5-6-2016.1

Aftenhygge ved stranden.

5-6-2016.2

Hygge på terassen lørdag eftermiddag. Anna og Silke har samme interesse for vand:-).

Det er ikke let både at filme og kaste og modtage dummi, så filmen slutter inden hun kommer i land. Jeg vil jo have den inden hun ryster sig.

Comments

  1. Godt med god træning og gode billeder 🙂

Skriv en kommentar

*