Nye tider…

Nu når hele D-kuldet undtagen Diva er rejst, så er det tid til at finde en hverdag med mine to sorte og nu en lille gul pige også. Jeg nyder hende i fulde drag – den lille, og jeg nyder at kunne give mine sorte piger mere opmærksomhed igen.

Tea har været en meget meget tålmodig mor, og selvom de kun har været 7 i det her kuld, så har de været store, og det har tæret meget kraftigt på søde Tea. Hun har ikke på noget tidspunkt brummet af dem – heller ikke til sidst. Hun prøvede at undslippe deres patteforsøg ved at hoppe lidt væk fra dem, men hun brugte tid sammen med dem lige til den dag, hvor de forlod huset.

Nu skal hun bare komme sig, og vi hyggetræner lidt, og det nyder hun. Diva har været med ude at se heste, hun har været en tur i skoven nede ved en å, som hun slet ikke på nogen måde var nervøs for at vade ud i. Derudover har hun været oppe og se på vores lille by et par gange. Jeg prøver mig frem med et lille slæb idag ude på græsplænen – inden jeg går tur med de sorte. Hun kan ikke komme med på den slags gåture med dem endnu, så for at mætte hende lidt, så sørger jeg for at lave noget med hende – inden vi går.

Diva hygger sig med sin mor og mormor, og de hygger sig faktisk også med hende. Tea leger med hende, det er lidt sjovt at se, det er som om at Tea ved, at hun er nødt til at opdrage sin datter lidt, og det gør hun gennem blid leg. Ind imellem holde hun Diva nede, og så må den lille krudtugle lige vente indtil mor slipper hende igen. Alt forgår afdæmpet – vil jeg lige sig, men Tea er tydeligt opmærksom på, at hun har en slags ansvar for Diva.

1-9-2013.21

“Min moar”:-).

1-9-2013.1

“Min momse”

 

Comments

  1. Vivian Glasdam says

    Hvor er hun skøn den lille Diva – og en dejlig tålmodig mor og mormor. Jeg glæder mig til at følge livet i hundehuset med den lille ny og de to sorte fornuftige labber. Tak for skønne billeder og god beskrivelse af jeres hverdag med D-kuldet!

Skriv en kommentar

*