Mor er stolt:-)

Sikke et smukt smukt vejr. Dejligt, når jeg nu har fri og kan nyde at gå ud i det.

Jeg købte lidt duer her i weekenden, og her tænkte jeg mest på træning med Diva, meeen så skulle jeg jo lige se, hvad Anna sagde til sådan en. Jeg har aldrig turdet give vildt til en hvalp før. Jeg har været bange for, at de ville lege med det f.eks., og det er noget skidt at de lærer sig selv. at det er sådan man gør.

3 måneder og ingen anelse om, hvad lydighed er. Det har hun virkeligt ikke, men jeg lod mig friste til at prøve at se, om hun havde lyst til at gøre med duen, som hun gør med alt muligt andet – samle op og komme til mig med det.

Det skal jeg lige love for, at hun havde. Haps og retur. Det er s.. da super fedt, og jeg bliver gladere og gladere for hende for hver dag, hvor vi er sammen. Et par gange fik hun lov i går, og så i dag et par gange, hvor Linnea tog billeder.

Hun har nu vist, at hun ikke har problemer med at tage vildt, så nu skal vi i gang med alt det andet arbejde…..Nu er det ikke sådan, at hun skal trænes med vildt sådan generelt, men ind imellem, så tænker jeg, at hun kan få det, hvis hun fortsat udvikler sig så fint som hun har gjort indtil nu.

Diva, som de er købt til var højmotiveret til at give den gas ud og hjem efter duen på en lang dirrigering i går. Vildt giver lige lidt mere power på udløbet, det var godt at se, at det virkede efter hensigten. Vi starter til træning på søndag, det bliver godt at komme afsted igen.

Ellers glæder vi os jo til at se E-kuldet her på lørdag – der bliver rigtigt fest i hundehusets have:-).

Angående kuld, så har jeg fået en hilsen fra Tosca – kuldsøster til Tea. Det blev jeg virkeligt glad for, hun kom jo retur og boede her inden hun kom videre. Det er noget særligt med dem, som jeg har haft på den måde. Tusind tak til Liza og Brian for den søde hilsen og de rosende ord om jeres skønne sorte pige, der landede  det helt rigtige sted, da hun kom til jer.

Det er ikke fordi, at billederne er helt fantastiske, men det kan jeg garantere, at mit humør var efter vores lille session.

16-2-2016.d1

16-2-2016.d.2

16-2-2016.a1 16-2-2016.a2 16-2-2016.a3

 

 

Comments

  1. Kirsten Vinther says

    Hvor er hun dog dygtig, den lille krudtugle

Skriv en kommentar

*