Lidt nyt til de nysgerrige;-)

Det var så den ferie. Jeg har ikke lavet andet end: Hunde, familie og heste – det har været skønt:-). Vi har haft spor som aktivitet ud over gåture i skoven, og jeg skal fortsat holde mig selv op på at tilrettelægge træning for Diva – ikke afprøvning. Det har været godt at komme igang igen. ud over, at hundene er meget glade for at gå spor, så får jeg også lidt ekstra motion, og det er ikke så ringe endda;-).

I forhold til nyt til de nysgerrige;-), så er Cassie startet på løbetid, og det betyder, at den løbetid, hvor hun skal parres sandsynligvis ligger i september, så vi satser på små i november. De små lækkerbasser vil så kunne rejse til deres nye familier engang i januar:-).

Det er virkeligt fantastisk at kunne fortsætte min egen linje, som jeg kender så godt. Lærke-Tea-Cassie. Følelsen af “jeg ved, hvad jeg har med at gøre” er så utroligt meget større end de første par gange. Ikke at det ikke gik fint, men jeg føler mig bare på mere sikker grund nu, og det giver mig en anden ro. Herunder er det tålmodige Tea med D-kuldet. Jeg kan finde et fra C-kuldet en anden gang, men der skal lige ledes lidt mere, men Tea var nu Tea begge gange;-). En god hundemor præger sine små hvalpe og måske kommende hundemødre. Det er den prægning, som søde Cassie har fået, og den vil hun gøre brug af, når det bliver hendes tur:-).

3-7-2013.5

Comments

  1. Karen Søndergaard says

    Føler mig truffet

  2. Haha, godt at høre:-).

  3. Det bliver spændene med små Cassie- hvalpe 🙂

  4. Pia Dellgren says

    Imens går Cassie rundt og er menstruations sur!

    Vi glæder os til små Cassie børn – de bliver SÅ søde!!!

Skriv en kommentar

*