Lidt nyt fra Lulu og Dustin…

Jeg fik mail fra Lulu her i påsken med fine billeder, der nu ligger i hendes galleri. Lulu hedder Mallaig Dark and Dishy og er Divas kuldsøster. Familien er glade for deres lille sort og energiske humørbombe. Det er lidt pudsigt, at dæmpede Tea har fået så glade børn, men det har hun altså. Begge hendes kuld er meget meget glade labber.

Jeg fik et opkald fra Dustins far – Per – her i torsdags, hvor han fortalte, at Dustin var blevet opereret. Han Havde slugt noget reb, som Per havde haft i bilen. Tilsyneladende uden problemer den første uges tid. Så blev han pludselig dårlig og ville hverken det ene eller andet, og han blev indlagt og opereret, hvor rebet blev fjernet – både fra mavesæk og tarm. Det var en operation, der tog 2 timer, så det var ikke helt ukompliceret – eller ufarligt.

Fredag fik jeg så en opringning til fra Per, som jeg næsten ikke turde tage, men heldigvis, så havde Dustin det godt, og han ser ud til at klare det store indgreb.

Dustin har jo en særlig plads i vores hjerter her i huset, da han boede her i 5 måneder før Per og company kom og hentede ham. Dustin er fra Lærkes B kuld og hedder Mallaig Beaver Boy på stambogen.

Tjek lige denne her lille fyr, det er Dustin som 8 ugers hvalp.

Dustin var utroligt let at træne – virkelig en sød dreng, og det er han stadig:-).

Lulu som 9 måneder gammel:-).

Diva og jeg var til ringtræning i torsdags, og det var rigtigt god træning for os begge to – dejligt:-). Nynne var der også, og det var rigtigt hyggeligt,  for der var også tid til at småsnakke lidt, så vi glæder os til på torsdag igen.

Vi har været i skoven idag. Tea fik et 40 timers spor, og Diva blev trænet i fri ved fod og linje.

26-4-2014.1

Lærke går lidt sin egen tur i helt eget tempo:-). Hun er blevet helt voksen her i en alder af snart 9 år;-)

26-4-2014.2

Diva fik Tea til at lege med pind – det bedste i verden:-) – og åen blev det også lige tid til, det elsker de alle tre.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *