Jesper har fået ny familie

Dagens rigtigt gode nyhed må være, at Jesper idag har fået sin helt egen nye familie. Han flytter først om lidt tid, for hans nye far skal liiige opereres i skulderen i morgen, men når han ellers er nogenlunde fit igen, så kommer de og henter ham. Jesper skal bo hos et ældre ægtepar, der har haft labrador i mange år og som bor her i lokalområdet. De kom og hilste på ham idag og fik ham med hjem et par timer. Her opførte han sig så eksemplarisk, så der kun kunne komme en udgang på det besøg:-). Begge Jespers nye forældre er pensionister, så der er masser af tid til den søde og glade dreng:-).

Ellers går tingene “as usual”. Vi går ture og træner lidt, og Tea og jeg bruger en del tid på spor. Nu går vi så ind i en periode med prøver, så det med mine egne spor bliver ikke så meget i den kommende tid, og det er også fint nok, for Tea vil have fremmed blod;-).

Tirsdag smutter Maria og jeg og alle hundene en tur til Brenderup, hvor Silja skal vaccineres. Det betyder en strandtur som luftetur og en hyggetur for Maria og mig. Om aftenen er Silja parat til en omgang retrievertræning igen, for løbetiden er ved at være overstået for hende og Tea – dejligt, for gulvkluden trænger til at holde lidt fri;-).

Jesper skal nok holde gang i sine nye ejere:-). Der er masser af fart over ham, og han er super god til at komme, når man kalder:-). Tjek lige de to sorte, de er mere optagede af – tja… det ved jeg ikke, men Jesper kommer:-).

Det er Tea, der henter pinden, men de andre vil altså have en bid af “kagen”.

 

 

 

Comments

  1. Hehe.. Hvor er det et sjovt billede af turbo Jesper…

  2. Ja, han er en skøn fyr:-).

  3. Han er bare for lækker

  4. Ulla Mattisson says

    Godt billed af Jesper i fuld galop.

  5. Camilla Nissen says

    Det er fuldstændig som at se Sammie (en af drengene fra c kuldet ), der er også bare fuld fart på ham. Håber at vi snart kan finde en dag hvor vi alle kan mødes. Held og lykke til jespers nye familie.

Skriv en kommentar

*