God sommer

Jeg skal have lavet en “make over” på min hjemmeside. Det tager lidt tid, så der bliver ikke opdateret i den kommende tid. Der er sket meget på hundfronten i mit liv i det seneste år tid, og det kommer til at afspejle sig i den nye hjemmeside. 

Den første lille sommerferie var til Hasmark Strand Camping, hvor Tea og Freja selvfølgelig var med og nød badeture og hygge i hytten. Lidt senere på ferien skal vi til Sverige, det er altid et fantastisk ferieland, når man har hunde med. Freja og jeg træner fortsat – selvom ft-klubben og agility har sommerpause. Vi har det private træningshold hver fredag, og så træner vi selvfølglig herhjemme. Lige nu har jeg fokus på dirrigering og stopfløjt. Det er få fokus, hvis der er meget vildt i et område, det er en udfordring i sig selv, men det går bedre og bedre. Jeg er begyndt at benytte mig af Tea, så de begge bliver trænet på én gang, det giver lidt konkurrence, og det  hjælper Freja med at fokusere på mig i stedet for skovbunden, hvis vi er i skoven. 

God sommer fra Freja, Tea og mig.

Freja blev 2 år den 14. juni, så der var selvfølgelig brunsviger til fredagsholdet – og flag ude for Freja da vi kom til træning. Sådan, det er f…. god stil. Jeg elsker, når vi kan være sociale på den gode og sjove måde og træne hund. I alle min “labrador-år” har jeg ikke fundet samme fælleskab og gode stemning, som jeg har med ft spanielfolket – i hverttilfælde her i mit område.

Afslutning på sommertræning i ft-klubben. Hvert hold kan deltage i en uofficiel afprøvning, der svarer til en rimelig sværhedsgrad i forhold til holdets niveau. Freja og jeg havde en god dag som afslutning på grunddressurholdet.

Det er mega hårdt at være på ferie både for Silke og Tea:-).

Man kan vride lille Freja som en karklud efter svømning. Hun elsker at svømme, men kan slet ikke holde varmen som våd på samme måde som en labrador. Ind i et dækken, og så er hun til gengæld hurtigt tør.

Vi har haft besøg af tre lækre gule piger her i sommer. Først Rumla der rykkede ind i vores hus som om hun altid havde boet her, og er en hund med et “Teaagtigt” temperament – helt vildt sød og nem. Rumla var på ferie hos os 3 ugers tid, og det var dejligt at få lov til at træne lidt spor igen. Herover snakker hun med Mynte.

De her to har også været forbi. Jeg er så taknemmelig for, at Inge lader mig følge med i deres liv og kommer forbi med dem med jævne mellemrum. Pølseprinsesserne Fine og Diva stortrives, og de slapper godt af hjemme i Holbæk efter turen til Fyn.

 

 

 

Skriv en kommentar

*