Feriebarn

Så fik vi julen veloverstået. 5 labber og to katte gjorde 7 mennesker selskab juleaften. Jeg har fået julehilsner fra Nynne, Sammie og Dustin, det er så dejligt. Billederne af Sammie ligger på min telefon, og jeg har ikke lige fået lagt dem ind, men han så ud til at nyde hyggen:-).

Gimle sætter lidt gang i huset i de her dage. Hun er her nytåret over, og det er super hyggeligt. Lærke og Gimle leger med bamser og tager et par ordentlige løbeture i skoven. Tea løber også lidt, meeen der er hurtigt grænser for fjollet adfærd;-) fra den fornuftige søster. Vi har dog også lavet lidt seriøst. Det blev til frit søg med dummier igår. Jeg er jo lidt nysgerrig efter at se, om “rally-Gimle” kan finde ud af det, men det kan hun altså. Hun er ekstremt hurtig, villig og adræt. Hun har aldrig hentet en fugl, så det synes jeg, at hun skulle prøve idag. Hun fik lov til at “prøve” en and. Hun studerede/snusede interesseret og efter lidt opmuntring, så tog hun den og gav den til mig. En gang til – og noget mere ligepå efter andemor – og retur. Tredje (og sidste) kast – spontan opsamling (yes:-))) og retur. Fin aflevering med helt blød mund:-). Helt godt gået af Gimle:-). Jens har lovet mig en kval.prøve på hende her i 2013, og nu hænger han på den;-).

Nynne er ved at være klar til brugsprøve:-)).

Dustin hygger lidt i sengen:-). Det er vist noget med ferie og hunde i sengen – tror jeg nok. Dustins galleri er opdateret med de andre billeder.

Mallaig Bright By Nature – Gimle – 2 år gammel.

Forsidebilledet – luftning 1. juledag – Gimle med fuld fart og Lærke til venstre og Tea til højre.

 

Comments

  1. Søde Dustin

  2. Super billede af turbo-Gimle, kan ikke sige det samme om Silja her hos os 🙂

  3. Silja lader da bare op til Gimle kommer hjem igen;-).

Skriv en kommentar

*