Familiebesøg

Her i bededagsferien havde vi besøg af familien. Både af menneskefamilien og hundefamilien. Silke vil gerne gå lidt med Tea, og Tea er jo Tea så de er mega søde sammen. 

Jeg hentede lidt godbidder, og så fik Tea fuldt fokus på Silke, der er 4 år. Der er de altså nemme labrador:-).

Maria, Silke, Mynte og Tea:-). 

Jeg havde besøg af Inge med Diva og Fine i lørdags. Jeg fik ikke taget billeder, men vi fik gået tur, snakket og trænet, og det gik rigtigt godt – en rigtigt god hundedag. Diva og Fine fik også hilst på Soffy, og hun var egentlig ikke rigtigt noget at tage notits af i den sammenhæng, de synes hun var en sød lille hvalp, og Soffy syntes, at de var store og farlige. Soffy skal lige se andre hunde – og mennesker an. Meget anderledes end en labrador, der som regel kaster sig ind til alt og alle. 

Det var rigtigt dejligt at se de to meget velpassede og forkælede gule piger igen. Super godt at kunne følge med og være en del af deres liv:-).

I går var jeg ude at træne på Højstrupområdet, som Retrieverklubben har adgang til. Det er et super godt træningsområde, meeeen for pokker, hvor det dog regnede. Kan vi dog ikke snart få noget sommervejr?

Skriv en kommentar

*