Endnu en brandvarm sommerdag

Endnu et røntgenresultat :-)). Denne gang Gaffa – Mallaig Deer Stalker: HD: A, AD: 0, OCD: Ikke påvist. Jamen altså, det er da så super dejligt:-).

Det er lækkert med godt sommervejr, men det er varmt at være hund pt. Vi gik en tur i skoven som den lange tur idag, og hundene kunne bade 4 gange undervejs. Tea nød freden, for Cassie og Diva gav den max gas, og det er rigtigt sundt for Diva, når hun løber og leger med en, der bare godt gider, og giver hende tilbage af  “egen skuffe”. Jeg ved jo, at hun kan tåle det nu, så jeg lader dem løbe og tumle som de vil.

Jeg skal s.. lige love for, at den store sorte pige kan sætte af med turbokraft og fart – lidt overraskende. Hun er tydeligvis i god kondition, for det er ikke noget, der gør hende specielt forpustet.

I morgen kommer der gæster, og vi har aftalt at vi starter med at gå om Dallund Sø, så jeg snupper lige et par bolde med, så de kan blive våde i morgen også.

Jeg går ikke spor lige nu, jeg venter på lidt mere kølighed, men når det kommer, så er vi igang med det også. Vi har en hund mere i huset lige nu, og efter min mening, så skal de have lov til bare at “finde ind i sig selv” eller hvad man skal sige, før jeg beder dem om at arbejde.

Det går rigtigt fint vil jeg lige understrege. Alle er som de plejer, Cassie virker glad og meget glad for mig, for jeg har godbidder;-)). Diva har hvilet lidt ud ovenpå turen igår og så lige skovturen idag, og de to gamle sorte er fuldstændigt upåvirkede og sig selv.

Det eneste jeg har lavet er lidt ståtræning med Cassie og også Diva, for hun vil bare. Jeg har haft et par små sessioner fordelt på dagen, og det er gået rigtigt godt. Cassie er ikke som Diva, der bare stiller sig op og siger “her er jeg”. Det er tydeligt, at Tea skinner mere igennem i Cassie på flere måder. I løbet af idag har hun øvet sig på at holde afstand og stå med fokus på fingeren. Jeg bruger samme metode som den, jeg bruger til Diva. Hun kan rigtigt godt lide det, og absolut bedre lide det end Tea kunne. Hun har forstået “fingerklikket”, og jeg synes, at hun virker ret hurtigt opfattende og samarbejdsvillig. Hun kan jo godt “stå”, men jeg vil have det på den måde, som vi gør til ringtræning, og så må vi tage det derfra.

Vi skulle jo også lige løbe, og Linnea skød lidt billeder imens. Det er faktisk også for at hjælpe mig selv, at vi fotograferer, men I må da gerne kigge lidt med;-).

29-7-2014.3

Lidt trav. Cassie bevæger sig med godt drive, det er sjovt at løbe med hende:-).

29-7-2014.4 29-7-2014.7

Lidt ståtræning og Cassie er bare sådan en sød sød sort pige, det tror jeg næsten lyser ud af billederne.

Comments

 1. Hvor er hun altså bare fin Cassie 🙂

 2. Hej Cassie-mus
  Savner dig allerede på gåturene, den store sorte klippe <3
  knus fra Ella og Brit

 3. Hej prinsesse!
  Jeg savner dig mere og mere for hver dag!
  Knus og kys

  Jennifer

Skriv en kommentar

*