Endelig forår

Det skønneste solskin har det været i denne her weekend. Jeg har været ovre at træne med Anna hos Marianne, og Tea og Soffy fik også lidt træning. 

I dag har vi trænet vand, lufttemperaturen var fin, og vi skal jo gerne styrke sikkerheden i aflevering til hånd. Anna kan blive ved, når det gælder vand, det er det fedeste:-).

Vi har fået høns her i weekenden – i lørdags. Jeg var meget spændt på at se, hvordan hundene reagerede på dem. De er ligeglade med dem, og i dag har både hunde og høns været ude i haven. Det var godt, men man kunne jo aldrig vide. Det er store og meget rolige høns vi har fået, og det tror jeg betyder meget for hundenes tilgang til dem.

Velkommen i vores have siger hundene. De går så også ind i hønsegården for at se, om hønsene har glemt et eller andet. Det generer heller ikke hønsene, det er lidt utroligt. De tykke madammer er stor orpington. En race, der er flegmatisk og ikke er ret pladskrævende.

Åh altså Tea og Soffy. Jeg kan ikke holde ud at tænke på, at Tea på et tidspunkt vil være væk. Situationer som dem her, de skal bare nydes.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *