En særlig fin roset

Den er da så flot den gule og røde roset, som vi var så heldige at få tilsendt med posten til Tea. Det er ellers ikke procedure, da man ellers får den til kommende sporprøver eller til DRK´s juleudstilling. Tea er 10 år, og har fået konstateret spondylose, så jeg ved ikke, hvor længe hun vil være frisk endnu. Derfor fik vi den med posten, og jeg synes altså, at det er et fint billede af Tea med sine to danske sporrosetter.

Den ene for dansk vildtsporchampionat DKCSH(V), og den anden for dansk sporchampionat DKSCH. Hun går fortsat super super flot spor, og hun elsker det simpelthen.

Lille Fine fik også en roset her i ugens løb. Den var fra SSRK – den svenske spaniel og retrieverklub. Diplom og roset til Fine.

SEVCH – Svensk vildtsporschampion – søde Fine.

Lidt blandede strandbilleder fra i torsdags, da vi var oppe og blive vaccinerede i Brenderup. Diva gad ikke sidde ned, der var både vådt og sand og alt muligt:-)).

Gert tjekkede Fines albue – igen -igen, og han kalder hendes AD for atypisk. Den sidder anderledes end det han kalder for klassisk AD, og det er i øvrigt heller ikke normalt, at hun ikke reagerer på maximalt stress af ledet ved klinisk undersøgelse. Heldigt for Fine, som ikke ved noget om sin diagnose, og løber og leger som enhver anden unghund.

Fine og co. fik også løbet igennem, da vi var nede og besøge Nynne, Selma, Karen og Ole i Haderslev. Det var en hyggelig eftermiddag med en masse hundesnak, og så en løbetur på et dejligt areal, som de har tilladelse til at bruge. Det er så skønt med en så glad og kærlig modtagelse, som Nynne og Selma de giver:-).

Man bliver aldrig for gammel til at lege med is;-). Egentlig er jeg ikke så meget for nærkontakt med is, for det kan skære i trædepuderne, og de kan glide uheldigt på det. Der skete dog ikke noget – heldigvis.

Anna og jeg var på opsamling i går. Anna fik ros af en af skytterne, og hun er også ved i den grad at vide, hvad det handler om:-). I dag har vi været i skoven, og det blev også til lidt træning. Det bedste billede fra i dag, blev det her af Tea.

Comments

  1. Karen Søndergaard says

    Både Nynne, Selma, Ole og jeg hyggede os, og vil meget gerne have besøg en anden gang.
    Så kan vi jo gå ud til marken og tage kaffen med.????????❤️

Skriv en kommentar

*