December..

Der er ikke noget så hyggeligt som december. Jeg elsker denne her måned, og prøver at få tid til bare at “hvile” i den og nyde den ind imellem. Så efter en hæsblæsende uge, så har vi haft en rigtigt dejlig weekend. Der var besøg fra Gadbjerg igår – og af Christian, der bliver 30 år mandag. Ufatteligt når man er mor, men det er rigtigt nok:-).

Diva fik sin første hele gåtur om søen. De andre gik foran, og Diva og jeg trænede at gå ordentligt i snor, så det tog sin tid;-), men rundt det kom vi da, og der var ret hurtigt stille og roligt i hundehuset, da vi kom hjem – selvom der var 5 hunde samlet, og den ene hedder Diva og er 5 måneder;-).

Angående 5 måneder, så vil jeg gerne høre fra alle køberne til d-kuldet i løbet af denne her måned. Alt går fint her, og jeg vil bare gerne følge med i, at det også går godt andre steder.

Man kan skrive eller ringe til mig – ellers ringer jeg “hvalpene” op;-).

Kommende uge er ikke helt så booket som sidste uge, men jeg har en meget lang dag på tirsdag, så der må de klare sig uden mig igen.

Tilgengæld hyggede vi rigtigt meget idag. Diva fik et spor, og gik det super godt. Tea og Lærke prøvede at springe ude i skoven, hvor der var sat forhindringer op til julejagten for storheste. Linnea skal også ride julejagt, men det er uden spring, når det er islænderne.

Lidt billeder fik jeg da i kassen idag:-).

1-12-2013.1

Wupti – søde Silja i sofaen med de to sorte gamle veninder.

1-12-2013.4

Jeg bliver aldrig træt af motivet “Tea med dummy”. Hun har bare “blikket” – min Tea.

1-12-2013.5

En der også lige har “blikket” i det sekund, der blev trykket idag er da Lærke. Det ser ud til, at hun fortryder lige midt i springet;-)), men hun kommer altså fint over – :-)). Lærke har altså altid sørget for, at vi har noget at grine af, hun har masser af udtryk, her er beviset vist;-)).

1-12-2013.6

Lidt mere stil fra datterens side.

1-12-2013.7

Og Tea igen igen:-).

1-12-2013.8

Tilstrækkeligt aktiverede – hjem foran brændeovnen. En lille gåtur og et spor, så er der altså bare ro over Diva, og jeg har både nået at lave mad, bage, rette problemregnig  – og redigere hjemmeside bagefter:-)).

1 reply

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *