Brudepiger og fuldt hundehus.

Bryllup med de sødeste brudepiger:-).

Maria og Jens blev gift i lørdags:-). En uforglemmelig og helt fantastisk dag:-). Nu er det her jo en hjemmeside om mine hunde, så jeg skal skåne jer for detaljerne om brylluppet i Gadbjerg, men det gik altså så fint. Dexter og Silja var “brudepiger” med tyl om halsen – hold da op, hvor var de søde. Gimle var i pasning – og mine hunde blev passet, så skulle vi ikke tænke over dem – lige på dagen. Både Tea og Lærke var med til at bygge æresport om fredagen, og selvfølgelig at pynte den og sætte den op sammen med de andre hunde dagen inden;-). Jeg elsker, når jag kan have mine hunde med rundt. Det gør det hele noget lettere:-).

Vi har alle tre fra Gadbjerg lige nu, da der er dømt bryllupsrejse for Jens og Maria. Det er så hyggeligt, at have besøg og jeg ved da ikke, om de kommer tilbage igen;-) – alltså hundene.

Vi har været i skoven idag, og de blev aktiverede med at skulle hente dummier på den anden side af åen inde i skoven. Når man har sådan en flok, så må man sørge for, at de får brugt sig selv i løbet af dagen, så vi vil gå en ordentlig eftermiddagstur hver dag og selvfølgelig lufte morgen og aften som vi plejer. Jeg har lavet spor til Tea for et par dage siden, og det har regnet en del siden. Det er dog med vilje, at jeg har gemt det i tre døgn, jeg vil prøve at træne med så gamle spor som muligt pt. Det bliver så i morgen vi prøver det. Gimle får også et i morgen, så vil jeg lave noget andet med de andre.

Brudepigerne taget om morgenen fra Marias telefon:-).

 

Der var lige lidt pølser efter æresporten, og det var labberne ekstremt interesserede i;-). Anita, der er den heldige indehaver af pølsen er helt vild med især Silja, men der var vist ikke pølsegevinst i denne her omgang;-).

 

Brudepigerne ser beundrende på brudeparret:-)).

 

 

2 replies
 1. Hanne Kjær-Andersen
  Hanne Kjær-Andersen says:

  Hej.

  Dejlige billeder og smuk brudepar . Og sikke en æresport ,så flot . Tillykke med dem .

  Mvh Hanne

  Reply

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *