Ærlighed

Lille Fine har høstet lidt kennelhoste på Hasmark. Det passer i hvert tilfælde med inkubationstiden. Hun har det fint og her torsdag er det meget lidt hun hoster. Der er altid en risiko ved smitte, når man er afsted, og der er mange hunde samlet. De andre har ingen symptomer, og det er ifølge Gert heller ikke en selvfølge, at de andre får det. 

Anna og jeg skulle afsted til markprøve på lørdag, og hvis hun ikke var syg/hostede, så burde der ikke være nogen smittefare. Dog var jeg så ærlig, så jeg meddelte det til prøvelederen, at jeg har en hund med kennelhoste i huset, men at prøvehunden ikke er syg. For at gøre en lang historie kort, så er det endt med, at jeg ikke tager derover. Jeg kan jo ikke garantere, at Anna ikke er smittet og kommer med et host, når vi er på vej hjem. Jeg vil kalde det et vink med en vognstang fra formanden for markprøveudvalget, at jeg burde melde fra i situationen. Det er hermed gjort. Jeg mener, at der er nogen der siger, at man komme længst med ærlighed…….Anna og jeg kan da komme en smule længere med lidt træning her i weekenden;-).  

Positivt er det dog, at jeg ikke skal over Storebælt på en dag, hvor der er Marathon, det vil jeg trods alt glæde mig over:-).

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *